Нові формування увійдуть до складу загальновійськових армій та новостворених армійських корпусів / фото wikimedia.org

У російській армії нібито формують розвідувально-штурмові бригади для штурму укріплень і ведення розвідки в найближчому тилу противника, пишуть "Известия" з посиланням на джерела в Міноборони РФ. 

За їх словами, нові формування увійдуть до складу загальновійськових армій і знову сформованих армійських корпусів. Їх організаційно-штатна структура не розкривається, але відомо, що в їх складі будуть штурмові загони для злому ешелонованої оборони, а також розвідувальні підрозділи, здатні вести розвідку на тактичній глибині, відзначили джерела. 

У розпорядженні бригад нібито будуть танки, легка бронетехніка, артилерія і широка номенклатура безпілотників. При цьому особовий склад штурмових загонів навчать вести бої в замкнутих просторах - окопах, будівлях, ДОТах і ДЗОтах.

Відео дня

Війна в Україні - ситуація на фронті

Існує три ключові умови, за яких ВСУ зможуть домогтися значного прориву на південній лінії фронту, йдеться в новому звіті Американського Інституту вивчення війни.

Українські військові на Мелітопольському напрямку відбили контратаки росіян у районах кількох населених пунктів. Зокрема, йдеться про Вербове, малу Токмачку, Работине та Новоданилівку Запорізької області, повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Павло Ковальчук. 

Вас також можуть зацікавити новини: