Окупант вирішив здатися у полон / скриншот з відео

Розвідувальний дрон ЗСУ знайшов російського окупанта, який мав намір здатися у полон. Український дрон вивів його до позицій наших захисників.

Відео операції оприлюднили в мережі. Судячи з відео, окупант повністю роззброївся та роздягнувся до трусів перед дроном Mavic 3, який проводив контроль поля бою.

Після цього він поповз слідом за безпілотником до одного з окопів, де його вже чекали військові ЗСУ.

Полонений окупант виглядав виснаженим та, ймовірно, він був пораненим. Військові посалиди його в окоп та напоїли водою.

Інші подробиці здачі у полон росіянина невідомі.

Як окупанти здаються в полон

Такі випадки здачі у полон ЗСУ серед росіян не рідкість. Так, на початку року на Запорізькому напрямку наші військові розбили позиції російських військових. Тоді окупант, який вижив, також здався у полон безпілотнику ЗСУ та був проведений до українських військових.

Але часто трапляється так, що окупанти розстрілюють своїх же військових, аби ті не здавались в український полон. Відомий випадок, коли в районі Кремінної український розвідувальний безпілотник зафіксував подібну розправу серед окупантів. Тоді після того, як ЗСУ розбили групу окупантів, двом з них з дрона були скинуті записка з вимогою здатися у полон та білий прапор. Росіяни погодились та пішли до позицій ЗСУ, однак їх розстріляли у спини та закидали гранатами їхні ж військові.

Вас також можуть зацікавити новини: