Путін нібито в Україні / скріншот

Російські пропагандисти повідомляють, що кремлівський диктатор Володимир Путін прилетів до України та вже побував на Херсонському напрямку і у так званій "ЛНР".

Стверджується, що на Херсонському напрямку він відвідав штаб угруповання військ "Дніпро", де заслухав доповіді командувача ВДВ генерал-полковника Теплинського і командувача угрупуванням генерал-полковника Макаревича, а також попросив військових висловити думку про обстановку на Херсонському й Запорізькому напрямках та обмінятися інформацією.

Після штабу "Дніпро" на Херсонському напрямку Путін нібито висунувся у "ЛНР", в штаб національної гвардії "Схід", де його зустрів генерал-полковник Олександр Лапін.

Пропагандистські Telegram-канали публікують кадри з Путіним нібито в Україні.

Путін в Україні - що цьому передувало

Як писав УНІАН, напередодні нібито візиту в Україну Путін зустрічався з міністром оборони Сергієм Шойгу, заявивши про "чіткі пріоритети застосування збройних сил на українському напрямку".

Тим часом міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров несподівано проговорився, що країна-окупант хоче якнайшвидше закінчити війну в Україні, правда, називаючи повномасштабне вторгнення "конфліктом".

"Росія зацікавлена в тому, щоб конфлікт в Україні завершився якомога швидше", - заявив Лавров.