Окупанти стали скидати більше авіабомб на Херсонщину / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Російські окупанти стали скидати більше авіабомб на населені пукнти Херсонської області. Якщо раніше вони випускали 2-3 бомби на добу, то зараз – близько 40. 

Про це повідомив речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков в ефірі телемарафону. Він наголосив, що хоча окупанти і не випускають по Херсонщині багато ракет, ворог застосовує авіабомби – а їх майже неможливо збити. За словами Толоконнікова, вони летять дуже низько і швидко запускаються. 

"Такої кількості авіабомб, які зараз летять на Херсонську область, ніколи не було. Якщо раніше випускали 2-3 на добу, то зараз вже 38. Що стосується руйнувань, якщо вони потрапляють в будинок – від будинку нічого не залишається. І поруч руйнуються будинки вибуховою хвилею", – додав речник Херсонської ОВА. 

Відео дня

Обстріли Херсонської області

Начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін 21 жовтня повідомив, що російські окупанти з опівночі випустили по регіону 24 авіабомби

16 жовтня росіяни скинули на область авіабомби відразу з п'яти літаків. Окупаційні війська вдарили по Бериславському району. 

Вас також можуть зацікавити новини: