Україна втратила розвідника ГУР на фронті у Бахмуті Артура Пашкуляка / фото t.me/VGlagola

Україна втратила ще одного захисника: у важких боях під Бахмутом (Донецька область) загинув військовослужбовець Головного управління розвідки України.

Йдеться про мукачівця Артура Пашкуляка з позивним "Махно", який був прикомандований до чеченського миротворчого батальйону імені Шейха Мансура. Про це повідомив ввечері 2 квітня журналіст Віталій Глагола у Telegram

"Протягом останніх місяців Артур Пашкуляк воював на найгарячіших ділянках фронту, потрапляв під обстріл у Запорізькій області, а сьогодні загинув у Бахмуті", - написав Глагола.

Відео дня

За його словами, близьким загиблий Пашкуляк запам'ятався, як різкий, але справедливий герой, думку якого поважали на Закарпатті.

Військові кажуть, що їх побратим на полі бою показував не аби яку мужність та ніколи не полишав товаришів у біді. 

Україна втрачає своїх героїв під Бахмутом

Наразі Бахмут залишається одним з найважливіших напрямків фронту, за який бійці ЗСУ стоять насмерть. Майже кожного дня українці, попри низку хороших новин та мотивуючі кадри про захоплення в полон та ліквідацію військ РФ, стикаються з новинами про загибель власних героїв.

1 квітня стало відомо, що у боях за Бахмут загинув відомий український альпініст Орест Кінаш. 26 березня суспільство засмутила новина про втрату засновник загону  "Бешкетників Сірка" Івана Щеголова. Свій військовий шлях він розпочинав разом зі ще одним українським героєм-легендою з позивним Да Вінчі (Дмитром Коцюбайлом). Його наша країна втратила у боях за місто 7 березня

Вас також можуть зацікавити новини: