26 березня під Тулою пролунав вибух / скріншот

Рефлексія так званої "СВО" вже прийшла на територію Росії, заявив військовий експерт Петро Черник, коментуючи вибух в Тульській області РФ в ефірі телемарафону.

"Моя особиста думка - якісь інопланетні сили в черговий раз вирішили поборотися на боці України, і там відбулася чергова бавовна, - зазначив він. - Найцікавіший і правильний висновок з цієї бавовни - те, що рефлексія так званої "СВО" повернулася і прийшла на їхню територію. І це неймовірно добре. Чим більше такого бавовни буде, тим краще. Нехай вони також відчувають дотик цієї мерзенної і поганої війни".

На його думку, все, що відбувається на території РФ має перебувати в абсолютній інформаційній тиші:

Відео дня

"Противник розбирає кожне наше аналітичне слово. Кілька тижнів тому мої власні аналізи по частині бойової операції по Криму були розглянуті на майданчику у Скабєєвої. Вони, звичайно, там все перекрутили і оббрехали, але це ознака того, наскільки ми для них цікаві".

Вибух у Тульській області РФ - що повідомлялося

Як писав УНІАН, 26 березня в Тульській області РФ прогримів сильний вибух. Місцеві жителі виклали відео з глибокою воронкою. Повідомлялося про двох постраждалих.

РосЗМІ заявили, що вибух нібито спровокував український безпілотник, радіус ураження якого становить 500 метрів. Йдеться про дрон Ту-141 "Стриж".