Вночі у Тернополі горіли склади / фото t.me/ternopilskaODA

Тернопільські рятувальники опублікували фото і відео з місця пожежі в складських приміщеннях, по яких ввечері вдарили російські ракети. Під час цього удару поранення отримали двоє людей.

"Близько 22:35 ворог завдав ракетного удару по місту Тернопіль. Відбулося влучання уламків ракети в складські приміщення, що і призвело до пожежі", - повідомили в МВС.

За словам очільника Тернопільское обладміністрації Володимира Труша, гасіння пожежі зайняло всю ніч. У роботах задіяли 80 рятувальників та 18 одиниць спецтехніки.

Раніше - одразу після влучання ракет - керівник області повідомляв, що ударом зруйновано складські приміщення, що належать комерційним підприємствам та релігійній організації.

Під час цього удару були травмовані двоє цивільних громадян - вони отримали осколкові поранення  та опіки. Потерпілих відправили до лікарень, де їм надається уся необхідна допомога.

Нічний удар по Тернополю

Протягом минулої ночі ворог двічі атакував Тернопіль крилатими ракетами. Перший удар стався пізно ввечері. Тоді зафіксували влучання в комерційні склади. Постраждали дві людини.

Рано вранці ворог завдав повторного удару по Тернопільщині. Цього разу ракети влучили в дачне селище, пошкодивши приватні будинки і торгові об'єкти. У цьому обстрілі ніхто не постраждав.

Вас також можуть зацікавити новини: