Під Бахмутом розгромили "фанатський спецназ" РФ / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий прокоментував інформацію про те, що на Бахмутському напрямку ЗСУ "задвухсотили" футбольних фанатів з "добровольчого" формування "Еспаньола", які приїхали на війну з Москви.

"Росіяни думали, що пропаганда замінить все. Але ось це залякування "кадирівцями", "еспаньолами" насправді закінчується тоді, коли вони чують назви наших штурмових бригад. Весь їхній псевдошарм дуже швидко випаровується", - сказав він.

За словами Череватого, у росіян дуже багато пихатої і пафосної пропаганди у той час, як ЗСУ просто роблять свою справу:

"Але коли доходить до справи, приходить суворий український мужик і рівномірно, спокійно ставить міни, підриває, потім знімає з коптера і доповідає своєму командиру. Потім все це з'являється у вигляді сухої простої статистики".

ЗСУ розгромили "фанатський спецназ" РФ під Бахмутом - що повідомлялося

Нагадаємо, прес-офіцер 3-ї окремої штурмової бригади Олександр Бородін розповів про сильну контратаку, в ході якої ЗСУ під Бахмутом знищили особовий склад ворожого "добровольчог" формування, який складався з фанатів Російського футбольного клубу ЦСК.

"Була досить сильна контратака з боку росіян на звільнені нами території, але ми її відбили. Більш того, треба відзначити, що вони в більшості намагаються піхотою штурмувати, а тут ми знищили три танки Т-90М "Прорив", це одна з їхніх останніх модифікацій", - зазначив він.

За його словами, на Бахмутському напрямку зараз ініціатива на боці українських захисників, які поступово просуваються і дають потужну відсіч окупантам.

Вас також можуть зацікавити новини: