Коваленко оцінив автомати АК-12 росіян / фото ua.depositphotos.com

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко висміяв російські автомати АК-12. Ця зброя не пристосована до використання.

"Я здивований тому, що багато хто дивується нікчемності цього автомата. Ще в 2018 я писав про те, що цей автомат – найгірше, що могла Росія зробити з досить перспективною базою АК-74. А потім пішли докази моїх слів. Наприклад, поставки АК-12 до ЗС РФ", – написав експерт в Telegram.

За словами Коваленка, автомати АК-12, що "не мають аналогів у світі" виявилися крихким мотлохом. Ці автомати не тільки не пристосовані до використання, але і славляться нестачею запчастин.

Відео дня

"Міцність, надійність, технічність і ергономічність – це все не про АК-12. Зате скільки понтів і відмивання бюджету", – резюмував він.

Проблеми з озброєнням РФ

Російські танки Т-90 не мають достатньої вогневої потужності, щоб пробити лобову броню західних зразків. Таку думку висловив експерт Олександр Коваленко, додавши, що НАТОвські танки гарантовано проб'ють броню Т-90 на відстані до 3 км.

Крім того, Росія не застосовує у війні проти України новітні Су-57. Військовий експерт Олег Жданов вважає, що росіяни бояться зганьбитися, якщо цей літак зіб'ють українські військові. 

Вас також можуть зацікавити новини: