Російський окупант розповів, що реалії "другої армії світу" зовсім не такі "героїчні", як про це розповідає російська пропаганда. 

Як свідчить нове перехоплення Головного управління розвідки Міноборони РФ, групі з 300 окупантів видали автомати, але без патронів до них. Усіх їх ліквідували.

Про цей випадок вже здогадуються у Росії. Тому дружина перепитала в окупанта, чи й справді українські воїни знищили 300 окупантів.

"Ну, це ще на початку, коли ми тільки приїхали. Їх в ліс назад повезли, автомати видали, а патронів нема ніх*я. А ось недавно ще теж розстріляли групу там", - розповів окупант.

Перехоплення окупантів: найцікавіше

Російські окупанти нерідко розкривають рідним секрети про "другу армію світу". Нещодавно під час телефонної розмови російські окупанти обговорювали, як втекти з війни в Україні. Зокрема, загарбники розглядали варіанти імітації бойових поранень.

Також у перехопленій телефонній розмові російський військовий розповів дружині, що військових ніхто не змінює і ротації практично немає. Тому російські загарбники відмовляються брати участь у прямих бойових зіткненнях з українськими воїнами.

Вас також можуть зацікавити новини: