Дональд Трамп готовий знову зустрітися з Кім Чен Ином / REUTERS

Президент США Дональд Трамп заявив про те, що з нетерпінням чекає зустрічі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином.

Читайте такожBusiness Insider: У КНДР за святкування Різдва страчують, а церкви лише для туристів

Відповідну заяву Трамп зробив у Twitter, коментуючи інформацію про готовність Кім Чен Ина зустрітись з американським лідером.

Відео дня

"Я теж з нетерпінням чекаю зустрічі з головою Кім Чен Ином, який так добре розуміє, що Північна Корея має прекрасний економічний потенціал", - заявив Трамп.

Нагадаємо, Кім Чен Ин заявив, що жорстка політика США стосовно Північної Кореї може змусити його шукати інший шлях для продовження процесу денуклеаризації Корейського півострова.

Глава КНДР підкреслив, що готовий зустрітися з президентом США Дональдом Трампом у будь-який час, запевнивши при цьому, що прогрес в області денуклеаризації буде істотним, якщо США ухвалять відповідні заходи.

Як повідомляв УНІАН, у червні минулого року в Сінгапурі відбувся саміт між США та КНДР. Президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин завершили зустріч тет-а-тет, на якій були присутні лише перекладачі, а потім підписали спільну заяву.

Згідно з підписаним документом, Північна Корея зобов'язується відмовитися від ядерної зброї, а у відносинах між Пхеньяном та Вашингтоном настає «перезавантаження».