У справі про вбивство Політковської заарештовані співробітники МВС і ФСБУ справі про вбивство оглядача "Нової газети" Ганни Політковської заарештовані співробітники МВС і ФСБ, повідомив у понеділок на прес-конференції генпрокурор РФ Юрій Чайка. "Хочу одразу зазначити, що в стеженні та наданні інформації про Політковську брали участь, на жаль, діючий і колишній співробітники міністерства внутрішніх справ і співробітник Федеральної служби безпеки. Вони теж заарештовані", - сказав генпрокурор РФ.

Оглядач "Нової газети" Ганна Політковська була застрелена 7 жовтня минулого року в під`їзді свого будинку на Лісовій вулиці в центрі Москви.

Чайка повідомив, що причетні до цього злочину співробітники силових структур були звільнені зі служби одразу після їх затримання.

Відео дня

Генпрокурор уточнив, що заарештовані колишні співробітники силових структур організовували стеження і збирали інформацію і, таким чином, є пособниками злочину.

Чайка також додав, що з десятьох заарештованих у справі про вбивство журналістки четверо - колишні співробітники міліції, а один - колишній співробітник ФСБ.

РІА "Новости"