Путін нібито відвідував окуповані території України / фото ua.depositphotos.com

У візит кремлівського диктатора Володимира Путіна на окуповану територію України не вірять навіть росіяни.

Як заявив полковник запасу КДБ, екс-розвідник, політолог і публіцист Сергій Жирнов після всіх карантинних заходів і заяв Путіна про коронавірус його поява на фронті виглядає дуже дивно, передає 24 канал.

За словами експерта, Путін суперечить сам собі: зовсім недавно він висловлював побоювання через пандемію. Крім того, повідомлялося, як ватажок "ЛНР" Пасічник просидів тиждень на карантині, щоб зустрітися з диктатором. І у зв'язку з цим візит здається дивним, вважає Жирнов.

Також експерт заявив, що Путін у результаті опинився серед невдах, він не розуміє, що робить:

"Путін за останні півтора року програв все, що міг програти і досяг абсолютно протилежних результатів у всьому, що робив. Йому тільки з такими невдахами й сидіти".

Путін побував в Україні - що повідомлялося

Нагадаємо, 18 квітня росЗМІ повідомили, що Путін прилетів в Україну. Зазначалося, що він побував на Херсонському напрямку та у так званій "ЛНР".

На думку військово-політичного оглядача Олександра Коваленка, Путін прилітав в Україну з метою переконати росіян у тому, що у РФ в Україні все йде "за планом".

Пізніше з'ясувалося, що, ймовірно, Путін літав в Україну перед Великоднем, оскільки на одному з відео він презентує ікону і каже: "зараз ось Великдень буде", хоча Великдень вже пройшов.