Такер Карлсон і Путін поспілкувалися в Росії, і є дві мети інтерв'ю, вважає експерт / скріншот

Американський журналіст Такер Карлсон, якого називають маніпулятором, поспілкувався з російським диктатором Володимиром Путіним для досягнення двох цілей.

Інтерв'ю Путіна Такеру Карлсону, зокрема, проведено для того, щоб представити диктатора в образі "абсолютно нормального президента", такою думкою в ефірі каналу "FreeДом" поділився політтехнолог Борис Тізенгаузен. За його словами, ватажок росіян буде тиснути на "больові точки" громадян США. "...Наприклад, мільярди доларів, які ви віддаєте Україні, підуть у пісок, Росія готова домовлятися, а Зеленський (український президент Володимир Зеленський, - Ред.) не хоче і так далі", - заявив експерт.

Тізенгаузен вважає, що перша мета спілкування Карлсон з Путіним - "олюднити упиря, вбивцю і маніяка", а друга стосується саме президентських виборів в США. Політтехнолог сказав, що поїздку журналіста-маніпулятора в РФ міг санкціонувати екс-лідер американців і кандидат на посаду президента Штатів - республіканець Дональд Трамп.

Відео дня

"...Чому? Тому що якщо Карлсон, а він професійний маніпулятор, буде правильно ставити Путіну питання, то Путін, буде відповідати наступним чином - ось ваші демократи разом з Байденом (президент Джо Байден, - Ред.) не здатні домовлятися і не помічають, що у Росії є свої геополітичні інтереси і претензії, ми хочемо цю частину захопленої в України території", - сказав співрозмовник.

На його думку, бесіду можна використовувати проти чинної американської влади. "...я думаю, це і буде використано", - попередив Тізенгаузен.

Інтерв'ю з Путіним Такера Карлсона - що відомо

Колишній ведучий американського телеканалу Fox News Такер Карлсон на початку лютого прилетів у Москву, щоб взяти інтерв'ю у Володимира Путіна. Потім журналіста за це жорстко розкритикували в США. Водночас критика не завадила Карлсону поспілкуватися з диктатором. Він став першим західним журналістом, який поговорив з Путіним після того, як Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну.

Кандидат політичних наук - політолог Ігор Рейтерович зазначав, що через інтерв'ю диктатор "спробує поговорити з тими американцями, які і так виступають проти підтримки України". Експерт вважає, що після виходу інтерв'ю з ватажком росіян навряд чи позиція когось із американців щодо Росії чи підтримки когось із кандидатів у президенти США зміниться.

Вас також можуть зацікавити новини: