До Дня Валентина ми вирішили пригадати найбільш пристрасних міжнародних політиків. Виявляється, багато із них дуже люблять цілуватися при зустрічі зі своїми колегами.

Серед найбільших любителів тактильного контакту у світовій політиці, безперечно, глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер. Жодна зустріч політика з його колегами без поцілунків та обіймів не обходиться. Декого пан Юнкер навіть любить поцілувати у лоб. А от канцлер Австрії Себастьян Курц не із тих, хто із задоволенням приймає поцілунки від своїх колег. Він усіляко намагається уникати знаків прихильності від Юнкера.

Читайте такожСкуйовдив волосся співробітниці: Юнкер не перестає дивувати своєю поведінкою (відео)

Особливі стосунки пов'язують канцлера Німеччини Ангелу Меркель та президента Франції Еммануеля Макрона. Вони при кожній-ліпшій нагоді з радістю обмінюються поцілунками, розмовами "на вушко" та обіймами.

Свою симпатію до президента Франції публічно визнає і американський лідер Дональд Трамп. Під час візиту Еммануеля Макрона до Штатів президент США навіть повідомив на прес-конференції, що Макрон йому дуже подобається. Трамп запам'ятався тим, що любить тримати французького лідера за руку та буквально "здуває з нього пилинки".

Читайте також"Ніби фея сипле чарівний пилок": Трамп знову оконфузився (відео)

У кумедну ситуацію одного разу потрапив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо. Під час офіційної зустрічі з бельгійським прем'єром Шарлем Мішелем він буквально накинувся на дружину політика з обіймами та поцілунками, проігнорувавши свого колегу.