Повернути рукавицю допоміг місцевий житель, який побачив на вулиці хлопчика з рукавицею / Оксана Хвальова/Facebook

У Львові з кінотеатру "Планета Кіно" вкрали знамениту "рукавицю Таноса", яку розмістили для відвідувачів та фанатів фантастичного блокбастера "Месники: Завершення".

Про це повідомляє Захід.net.

Інцидент стався у торговельно-розважальному центрі "King Cross Leopolis".

Відео дня

"Рукавиця Таноса" знаходилась у фойє центру, біля якої всі охочі могли сфотографуватися. Згодом працівники виявили, що її немає на місці.

Втім, у понеділок, 13 травня, рукавиця знайшлась. Про повернення артефакту повідомила на сторінці в Facebook директор ТРЦ Оксана Хвальова.

Читайте такожПівденнокорейський солдат пішов у "самохід", аби подивитися нових "Месників"

Крадіїв знайшли за допомогою камер відеоспостереження. Як виявилося, рукавицю поцупив чоловік з маленьким хлопчиком. Після цього керівники закладу повідомили про випадок до поліції.

Повернути рукавицю допоміг один з місцевих жителів, який побачив на вулиці хлопчика з тією самою рукавицею в районі 94-ї школи в мікрорайоні Рясне.

Після цього рукавицю намагалися повернути до кінотеатру анонімно. За словами мами хлопчика, вона не знала, що рукавицю її син з дядьком поцупили з кінотеатру, бо вони запевнили, що купили її. Як додала керівник ТРЦ, мама вибачилась та пообіцяла передати артефакт власникам.

Працівники кінотеатру розповіли, що цей предмет коштує приблизно чотири тисячі гривень. А після прем'єри чергової серії "Месників" цей артефакт на американських сайтах виставляють за 300 доларів.

Як повідомляв УНІАН, американський фільм «Месники. Фінал» зібрав до кінця першого тижня прокату $2 млрд.