Редактор газети Метт Вільямс розповів, що номер продався добре \ pixabay.com

Австралійська газета вийшла з додатковими сторінками, щоб уберегти свою аудиторію від дефіциту туалетного паперу.

Читайте такожВ Австралії жінка померла під час конкурсу з поїдання бісквітів (відео)

Як повідомляє ТСН, в країні подекуди відчувається нестача цього важливого товару на фоні пов'язаної з епідемією коронавірусу паніки його швидко розкуповують. Тому газета залишила вісім сторінок порожніми і навіть зробила на них спеціальні лінії розрізу, щоб шматки було зручніше відривати.

Відео дня

Редактор газети Метт Вільямс розповів, що номер продався добре: "Це точно не лайно-випуск". "По всьому світу ми відомі як газета, яка розуміє потреби наших читачів. Місцеві жителі гостро потребують туалетного паперу, а ми раді його надати", - підкреслив Вільямс.

Використовувати такий папір журналісти порадили в разі крайньої необхідності. Випуск став дуже популярним, втім, дехто вже застеріг читачів - газетні сторінки не можна змивати в каналізацію - вони можуть її заблокувати.

Раніше повідомлялося, що на тлі коронавірусу французи скуповують також туалетний папір і дитячі підгузки. Тим часом, постачальники запевняють, що жодних проблем з доставкою продуктів харчування і предметів першої необхідності в магазини через коронавірус не виникне.