Перевірте свій зір / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Щодня майжен кожен з нас поглинає велику кількість інформації у мережі, серед якої багато фото- та відеоматеріалів. Але як часто ми дійсно вдивляємося в них? 

Оптичні ілюзії чудово демонструють, що на звичайній фотографії може бути приховано якусь деталь, яку майже неможливо помітити, якщо ви не володієте гарним зором та надзвичайною уважністю. УНІАН пропонує вам саме таку фотоілюзію.

На представленому фото зображено двох гарних індиків, які гуляють полем. Ззаду можна побачити хатинки. Десь на цьому зображенні заховався маленький горобець. Чи зможете ви відшукати його за 10 секунд?

Відео дня
УНІАН

Не можете знайти горобця? Тоді тримайте підказку: найлегше йому буде сховатися на тій частині фото, яка має забарвлення, схоже на колір його пір'я.

Відповідь:

Ви могли помітити горобця за одним з індиків, він "злився" з протоптаною частиною полю.

УНІАН

Інші оманливі фото та картинки:

Перевірте свою уважність за допомогою веселої головоломки з гусьми, великою черепахою та котом, який непомітно спостерігає за ними. Спробуйте знайти пухнастого всього за вісім секунд.

Також пропонуємо тим, хто має зір 20/20, відшукати серед овець допитливого собаку. Пам'ятайте, що ви маєте обмеження у часі.

Вас також можуть зацікавити новини: