47-річний чоловік і 32-річна жінка в громадському місці в присутності людей задовольнили свої сексуальні бажання / УНІАН, Олександр Синиця

Київський районний суд Одеси відправив під домашній арешт скандальну пару, яка "прославилася" у мережі прилюдним заняттям оральним сексом на пляжі. 

Про це повідомила прес-служба суду.

За версією слідства, 47-річний чоловік і 32-річна жінка в громадському місці в присутності людей задовольнили свої сексуальні бажання, чим вчинили грубе порушення громадського порядку.

Відео дня

"Їх поведінка супроводжувалася винятковим цинізмом, поєднаним з демонстративною зневагою до загальноприйнятих норм моралі, проявом безсоромності і грубості. Очевидці події зняли це на відео, яке правоохоронці виявили в ході моніторингу соцмереж і новинних сайтів", - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що жінці обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 20.00 до 6.00, а чоловік перебуватиме під домашнім арештом цілодобово.

Скандальна парочка зайнялася оральним сексом на пляжі в Одесі: що відомо

Як повідомляв УНІАН, В Одесі чоловік та жінка вдалися до "непристойного дійства" в одному з закладів відпочинку. Їх зняли на відео, на якому можна побачити парочку, що займається оральним сексом. При цьому чоловік курить кальян, а жінка стоїть перед ним на колінах.

Їм видали повістки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Після цього стало відомо, що за фактом прилюдного заняття сексом іноземця і дівчини на території пляжного комплексу Public Beach, розташованого на узбережжі, в районі Великого Фонтану, розпочато розслідування. Багато городян дуже негативно висловилися про інцидент. Зокрема, в контексті з тим, що подібна поведінка особливо цинічна на тлі розв'язаної війни РФ проти України і загибелі наших бійців, мирних жителів.