Чому кіт спить з людиною - причини / ua.depositphotos.com

Багато людей не розуміють, що означає, коли кішка спить в ногах, адже є місця краще. Навіть якщо тварина лягає поруч з людиною або на неї, то ноги - досить дивний вибір. УНІАН з'ясував, чому так відбувається і що це може означати.

Чому кішка спить в ногах у дитини або у дорослого - головні причини

Ветеринари і фелінологи стверджують, що якщо кішка спить в ногах під ковдрою або на ній, це може говорити про її бажання бути ближче до господаря. Так тварина відчуває себе безпечно і проявляє довіру. Більш того, фахівці помітили одну деталь - в ногах у господарів сплять тільки дорослі коти і кішки. Маленькі кошенята більше віддають перевагу грудям і животу людини - так їм чути стукіт серця, що нагадує мамин.

Якщо кішка спить в ногах у вагітної, то пухнастик своїм вибором попереджає про проблеми з суглобами через виношування дитини - кішка намагається "вилікувати" захворювання і допомогти господині налагодити самопочуття. 

Відео дня

Чому кішка спить з господарем в принципі - народні прикмети

Основні прикмети "кішка лягає в ноги" говорять про те, тварина хоче захистити господаря від негативної енергії, а також "витягнути" ту, що накопичилася, з нижніх чакр, які якраз знаходяться в ногах. Положення, вибране вихованцем, очищає не тільки людину, але і спальню.

Вас також можуть зацікавити новини: