Поліція Британії затримала чоловіка, який переховувався 30 років / фото ua.depositphotos.com

В лондонському аеропорту Хітроу заарештували 80-річного чоловіка, якого розшукувала поліція графства Чешир протягом 27 років після того, як він не з’явився в суд Честера в грудні 1997 року за "надзвичайно серйозними" звинуваченнями, пише Independent.

Зазначається, що Річарда Берроуза, якого звинувачують у сексуальному насильстві над дітьми, заарештували 28 березня після повернення до Великобританії з Таїланду.

Майже три десятиліття тому пенсіонер мав постати перед судом за двома пунктами звинувачення в хуліганстві та 11 пунктах звинувачення в непристойних діях, причому звинувачення стосувалися сексуального насильства над дітьми, яке нібито сталося між 1969 і 1971 роками. Повідомляється, що деякі правопорушення сталися в дитячому будинку в Конглтоні, а інші – у Вест-Мідлендсі.

Відео дня

Розслідування щодо встановлення місцезнаходження Берроуза тривають з моменту його зникнення, включаючи численні апеляції в розшук.

Наразі Берроуз перебуває під вартою та має постати перед судом Честера.

Правоохоронні органи попередили інших підозрюваних, які знаходяться у розшуку, що як би довго ви не ховалися, їх все одно знайдуть: "Наша рішучість знайти Берроуза не послабилася протягом останніх 27 років, і його арешт знаменує значний крок вперед у цій справі та початок закриття для всіх.

Цікаві новини

Ув'язнені Нью-Йорка подають до суду на департамент виправних установ штату через рішення закрити в'язниці під час повного сонячного затемнення наступного понеділка.

Названо 10 речей, які найбільше дратують інтроверта. Колосальна різниця між екстравертами та інтровертами часто стає причиною непорозумінь та сварок. Тому психологи виділили 10 речей, які дратують інтровертів.

Вас також можуть зацікавити новини: