"У чому ваша унікальність" - тест / колаж УНІАН 

Почуття стилю - це те, у чому з людиною не посперечаєшся. Одяг - чудовий спосіб вираження творчих здібностей, а ідеальна пара взуття пов'язує все воєдино. Існує безліч різних її стилів - від простих і модних до шикарних і елегантних. Погляньте на ці туфлі та босоніжки і виберіть ті, які вам пасують найбільше. Відповіді на тест дивіться нижче - ваш вибір розповість про ваші унікальні риси характеру.

Які туфлі чи босоніжки ви одягнете - психологічний тест

Виберіть один із запропонованих варіантів і читайте відповіді на тест:

  • Варіант 1

Ваша унікальність - у вашій простоті.

Відео дня

Вам подобаються прості речі в житті, ви цінуєте традиції, але не боїтеся розширювати межі та створювати свої власні. Також ви домагаєтеся того, чого хочете, і найчастіше все складається на вашу користь. Ви любите, щоб усе було пікантно, але водночас досить контрольовано, щоб у разі, якщо ситуація "вийде з берегів", ви могли повернути все на круги своя.

  • Варіант 2

Ваша унікальна риса - це любов до пригод, і ваше взуття відображає це.

Ви завжди в русі, і у вас немає часу на те, щоб прислухатися до того, що про вас думають і кажуть інші, нехай це буде погано чи добре. Ви привносите в життя людей енергію і завжди знаєте, що сказати, щоб підняти їм настрій. Пам'ятайте, як кажуть: що більший бант - то більша особистість.

  • Варіант 3

Ви унікальні в тому, що любите жити на межі.

Вас не хвилює зона комфорту, тому що у вас її немає. Навколишні не завжди згодні з тим, що ви робите або говорите, але вони не ставлять вам запитань, тому що ви навіюєте їм почуття страху. Невідомо, завдяки чому ви зайшли так далеко - взуттю чи таланту, але вас це абсолютно не хвилює.

  • Варіант 4

Ви цінуєте драматизм життя - у цьому ваша особливість.

Ви маєте дивовижну здатність бачити хороше в будь-якій ситуації. Ви знаєте, що в житті бувають злети й падіння, але ви приймаєте кожен момент таким, яким він є, і навіть більше - робите його найкращим. Звісно, невелика схильність до драматизму у вас є, але ви вмієте зменшувати тон, коли це необхідно.

  • Варіант 5

Унікальність ваша в тому, що ви швидко міркуєте і дотепні.

У вас є рішення практично для будь-якої проблеми, і якщо хтось із вами в чомусь не згоден, то йому доведеться гарненько аргументувати свою думку. Ви - законодавець мод, якому не складає труднощів постояти за себе, бо знаєте, що одного разу люди нарешті все-таки погодяться з вами. А якщо й ні - то вас це ніяк не торкнеться.

Ви також можете пройти тест на характер і дізнатися свою найкращу рису - достатньо обрати дизайн нігтів, який вам сподобався.

Вас також можуть зацікавити новини: