Жінка виграла в лотерею / фото ua.depositphotos.com

Жінка з Луїсвілля, штат Кентуккі, виграла лотерейний приз у розмірі 500 тисяч доларів за лотерейним білетом, який вона отримала в подарунок на день народження від свого чоловіка.

Як повідомляє UPI, чоловік з Кентуккі купив дружині лотерейні білети на 100 доларів як подарунок на день народження, і вона врешті виграла головний приз.

"Важко щось купити тому, у кого все є, тому я подумав, що дам їй 100 доларів у вигляді лотерейних білетів", — сказав чоловік щасливиці.

Відео дня

Чоловік вклав квитки у вітальну листівку і подарував її своїй дружині, яка була вражена, виявивши, що квиток за 20 доларів приніс їй виграш у 500 тисяч доларів.

"Вона заходить у вітальню і каже: "Будь ласка, скажи мені, що це не жарт". Я сказав: "Що?". Вона повторила це знову, і я сказав: "Крихітко, я не жартую про гроші", — згадує чоловік.

"Вона каже: "Мені потрібно, щоб ти подивився на це". Вона показала його мені. Я був приголомшений. Я знову подивився на нього і сказав: "Так, це неймовірно", - додав він. Американець наголосив, що це найкращий день народження в їхньому сімейному житті.

Як подарунок бабусі зробив 18-річного хлопця нечувано багатим

Раніше американець виграв 1 мільйон доларів за лотерейним білетом, який бабуся подарувала йому на 18-річчя.  Він отримав цей скромний презент з написом "ідеальний подарунок". 

Переможець сказав, що ці виграні гроші підуть на оплату навчання в коледжі та інвестиції в майбутнє.

Вас також можуть зацікавити новини: