нефть / REUTERS

Ціни на нафту найближчим часом продовжать зниження через перенасиченість пропозиції, яка пов'язана з очікуваним поверненням поставок іранської нафти на світові ринки.

Згідно повідомлення прес-служби FIBO Group, таку думку висловлюють аналітики компанії, зазначаючи, що ціни на нафту можуть впасти до 35-40 доларів за барель.

"Повернення на ринок енергоресурсів Ірану призведе до викиду до 1 мільярда барелів нафти з подальшим збільшенням до 4-х. На думку аналітиків, саме Іран буде фактором тиску на вартість нафти протягом найближчого періоду", - повідомила прес-служба.

Відео дня

На ціну нафти також тисне збільшення кількості нових свердловин для видобутку нафти в США на тлі істотного зниження собівартості видобутку сланцевої нафти до 30 доларів за барель.

"Впливає на ціну" чорного золота "і зниження споживання газу і нафти, що призводить до збільшення їх світового запасу", - пояснюють ситуацію аналітики.

Читайте також"Чорне золото" дешевшає в очікуванні повернення на ринок іранської нафти

Як повідомляв УНІАН, ціна бареля нафти ОПЕК у вівторок, 28 липня, знизився на 1,46% – до 50,54 долара за барель з 51,29 долара в попередній торговельний день.

Читайте такожГолова Goldman Sachs прогнозує падіння цін на нафту до $30

Довідка УНІАН. Міжнародний фінансовий холдинг FIBO Group (Financial Intermarket Brokerage Online Group) — один з найстаріших учасників ринку маржинальної інтернет-торгівлі. Перша компанія холдингу була заснована в 1998 році.

FIBO Group пропонує торгівлю на ринку Forex і CFD, а також біржовому ринку ф'ючерсів і опціонів в партнерстві з американським брокером Vision.