Новим міністром фінансів став Уманський / фото mof.gov.ua

Новий міністр фінансів України Ігор Уманський 5 березня приступив до виконання обов'язків. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Читайте такожНовий прем'єр хоче переглянути держбюджет-2020

"Ігор Уманський приступив до виконання обов'язків міністра фінансів", - сказано на сайті міністерства.

Відео дня

Нового міністра колективу Мінфіну представила екс-міністр фінансів Оксана Маркарова.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня Верховна Рада відправила у відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука і його уряд, після чого призначила Дениса Шмигаля новим головою Кабміну.

Пізніше Рада затвердила новий склад Кабінету міністрів України. Згідно з ухваленим рішенням, Вадим Пристайко призначений на посаду віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Олексій Резніков - на посаду віце-прем'єра - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Михайло Федоров - на посаду віце-прем'єра - міністра цифрової трансформації, Арсен Аваков - міністра внутрішніх справ, Сергій Бессараб - міністра у справах ветеранів, Вадим Гутцайт - міністра молоді та спорту, Ілля Ємець - міністра охорони здоров'я, Владислав Криклій - міністра інфраструктури, Марина Лазебна - міністра соціальної політики, Денис Малюська - міністра юстиції, Олег Немчинов - міністра Кабінету міністрів, Ігор Уманський - міністра фінансів, Олексій Чернишов - міністра розвитку громад і територій.