Як OLX в умовах війни допомагає українським підприємцям

Навіть в умовах повномасштабної війни компанія "OLX Україна" не зменшила частоту надання сервісів та послуг, а й надалі дозволяє продавцям покривати повний цикл продажу - від демонстрації товару на онлайн-вітрині до надійної доставки покупцю.

Додатковим інструментом для підтримки малого та середнього бізнесу став Бізнес-хаб, де зібрана вся інформація від знижок на рекламу і безліміту на оголошення до безкоштовної доставки та інформаційної підтримки.

На сьогодні український бізнес стикається з низкою труднощів, пов’язаних з повномасштабною війною, яку розпочала РФ. Підприємці втрачають склади і потужності, ворог руйнує звичні логістичні ланцюги, деякі працівники змінюють місце свого перебування, а собівартість виробництва тільки зростає – це ще неповний перелік викликів, з якими доводиться стикатися підприємцям.

Відео дня

Проте у OLX зазначають, що динаміка активності на онлайн-платформі свідчить про поступове відновлення бізнес-активності, попри продовження воєнного стану.

Так, у серпні українці замовили на OLX рекордні 1,2 млн товарів. При цьому послуга OLX Доставка продемонструвала навіть кращі результати, ніж торік: у серпні 2022 року українці у 5 разів частіше замовляли товари, ніж у аналогічному місяці 2021 року. При цьому, як додають у компанії, 67,6% угод були укладені саме з бізнес-продавцями, а загальна сума продажів їхніх товарів досягла 702 млн грн.

Найбільш динамічними бізнес-категоріями, як повідомляють у компанії, стали "Електроніка" та "Мода і стиль", в яких відсоток замовлень зріс порівняно із березнем у 6,5 рази.

Спеціальний бізнес-хаб від OLX усіляко мотивує українських підприємців не зупиняти справу та продовжувати працювати, пропонуючи для цього ряд інструментів.

Якщо у вас є власна справа і ви зареєстровані на платформі OLX.ua як бізнес-користувач, для вас будуть доступні:

  • знижки від 30% до 90% на рекламу та пакети розміщення (залежно від регіону та категорії товарів);
  • консультації персонального менеджера, який допоможе залучити більше клієнтів та збільшити продажі;
  • 15 безкоштовних онлайн-занять з експертами, які розкажуть як розпочати, розвивати та просувати бізнес онлайн;
  • послуга OLX Доставка, щоб отримати доступ до покупців, де б вони не знаходились, та збільшили свою клієнтську базу. А до кінця жовтня  відправлення товарів логістичними партнерами Укрпошта та Meest – безкоштовна;
  • маркетингова підтримка платформи та велика аудиторія потенційних клієнтів.

Як підкреслюють у компанії OLX, такі ініціативи покликані розвивати економіку нашої держави, основу якої складає малий та середній бізнес, що до початку повномасштабної війни забезпечував 60% ВВП та 7 мільйонів робочих місць.