В Українській нацлотереї просять з 6 липня не приймати ставки у лотереї "Космолот" / фото tourdnepr.com

Українська національна лотерея (УНЛ) повідомила про припинення розповсюдження державної грошової миттєвої лотереї "Космолот" з 6 липня 2019 року.

Читайте такожЗМІ: Єдиний оператор лотерей - загальноприйнята європейська практика

Як повідомили в прес-службі УНЛ, продаж лотерейних квитків (прийом ставок оплати участі) лотереї "Космолот" здійснювалася до 23:59:59 5 липня.

Відео дня

"Всі прийняті оплати за участь у державної грошової миттєвої лотереї "Космолот" після 23:59:59 годин 5 липня 2019 року будуть вважатися незаконними й такими, що порушують вимоги закону України "Про державні лотереї в Україні" та закону "Про заборону грального бізнесу в Україні", - сказано в повідомленні.

Зокрема, останнім днем дії виданих УНЛ посвідчень для розповсюдження державної грошової миттєвої лотереї "Космолот" є 5 липня, а з 6 липня припиняються договори доручення та передоручення на поширення державної грошової миттєвої лотереї "Космолот".

У зв'язку з цим в УНЛ просять після 23:59:59 5 липня не приймати ставок у лотереї "Космолот" як в наземних пунктах розповсюдження, так й на інтернет-сайті та на інших онлайн-ресурсах, які мають схожі назви.

Довідка УНІАН. Прийняття і здійснення оплати (ставок) в азартних іграх на гроші, крім як проведення державної лотереї, є забороненим видом діяльності відповідно до закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні", що може спричинити адміністративну та кримінальну відповідальність згідно з чинним законодавством.