Ілюстрація REUTERS

Президент України Володимир Зеленський закликав мера Києва Віталія Кличка підключиться до вирішення питання завершення замороженого будівництва житлових комплексів «Укрбуду» компанією «Київміськбуд».

Читайте такожЕкс-депутата Микитася відправили під цілодобовий домашній арешт

Про це Зеленський сказав на прес-конференції за підсумками першого року роботи на посаді глави держави.

Відео дня

«Недобудови «Укрбуду», як я і говорив, ми передали «Київміськбуду». Я займався ковідом, МВФом і всім іншим, і дійсно про це забув. Я б хотів, щоб Кличко, він все ж таки мер Києва, підключився до цього питання. Я думаю, він нас чує. Щоб він якомога швидше зміг розповісти, що відбувається по «Укрбуду», - зазначив президент.

фото УНІАН

Як повідомляв УНІАН, державна корпорація «Укрбуд» припинила будівельні роботи на більшості своїх об'єктів. Без житла ризикують залишитися понад 13,7 тис. інвесторів.

12 грудня минулого року президент України Володимир Зеленський заявив, що заморожене будівництво житлових комплексів «Укрбуду» завершить компанія «Київміськбуд».

Довідка УНІАН. Холдингова компанія «Київміськбуд» - найбільша будівельна компанія України. 80% її акцій належать київській територіальній громаді і перебувають в управлінні Київської міськдержадміністрації. У холдинг входять 40 відкритих акціонерних товариств. Ще 51 підприємство входить у холдинг на правах асоційованих членів. Статутний капітал ХК «Київміськбуд» становить 16,5 млн грн.