Смартфон LG G8X отримав дисплей з каплевидним вирізом / фото itc.ua

Нещодавно компанія LG підтвердила, що вона планує представити на прийдешній виставці IFA 2019 свої нові продукти. Передбачається, що південнокорейська компанія представить на виставці смартфон LG V60 ThinQ, а новий витік говорить, що публіці буде показаний і новий флагманський смартфон LG G8X. В інтернеті вже з'явилися рендери цього пристрою.

Читайте такожLenovo показала перший у світі ноутбук з гнучким екраном (відео)

Як пише itc.ua, згідно з наявною інформацією, смартфон LG G8X отримав дисплей з каплевидним вирізом і подвійну камеру на задній панелі з горизонтальною орієнтацією. Сканера відбитків пальців немає на задній панелі. Швидше за все, він розташований під дисплеєм.

Якщо вірити витокам, дисплей має діагональ 6,2 дюйма. На правій грані корпусу розташувалася кнопка живлення. На нижній грані є отвір мультимедійного динаміка, порт USB-C і 3,5-міліметровий звуковий роз'єм. Гойдалку регулювання гучності і спеціальну кнопку для виклику Google Assistant можна знайти на лівій грані. На верхній грані розташувався лоток для SIM-карт.

Докладніші відомості про пристрий поки не повідомляються. Можна припустити, що він отримає процесор Snapdragon 855 або Snapdragon 855+ і дисплей з роздільною здатністю Quad HD+.