Презентацію Google Pixel 4 очікують вже 15 жовтня / фото GSM Arena

Після офіційної презентації смартфонів iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max, всі чекають відповіді Google - нових Pixel 4 та Pixel 4 XL.

Читайте такожApple презентувала нові iPhone 11, а також Apple Watch 5 та iPad (фото, відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

Їх дизайн вже давно не становить жодної таємниці, деякі характеристики та орієнтовні ціни теж відомі, а ось дати анонсу - наразі немає. Свіжий рендер Pixel 4, яким поділився відомий інсайдер Еван Блэсс, вказує на те, що презентація Google Pixel 4 відбудеться 15 жовтня.

Саме ця дата вказана на стартовому екрані. Враховуючи, що й Android 10 цього року Google випустила на місяць пізніше, ніж Android 9 в минулому, то цілком віриться, що Pixel 4 анонсують не 9 жовтня, як Pixel 3 в минулому році, а кількома днями пізніше. Зрештою в таких незначних зсувах немає нічого дивного.

фото GSM Arena

Судячи з усього, це рендер від якогось виробника захисного скла. Він демонструє рівне, то ми вже бачили на попередніх комп'ютерних зображеннях, фотографіях і відео: смартфон отримав досить велику рамку над екраном. Як ми вже раніше зазначали, це може бути пов'язано з розміщенням масивів сенсорів, що забезпечують роботу системи розпізнавання особи та функції безконтактного жестової управління Motion Sense.

На другому знімку показаний Pixel 4 XL з запущеним ЗА DevCheck дозволяє підтвердити деякі основні характеристики пристрою. Мабуть, найцікавіше, що Pixel 4 XL отримає екран діагоналлю 6,23 дюйма, тоді як у Pixel 3 XL встановлений більший дисплей діагоналлю 6,3 дюйма. Це не означає, що нова модель буде компактніше, але більше вона точно бути не має. Роздільна здатність становить 3040х1440 пікселів, тобто співвідношення сторін 19:9 - проти 18,5:9 у Pixel 3 XL. Також фото підтверджує, що основою виступить SoC Snapdragon 855, а не Snapdragon 855 Plus.

фото GSM Arena

Обидві моделі повинні отримати дисплеї з частотою 90 Гц, 6 ГБ оперативної пам'яті та подвійні основні камери у квадратному блоці з додатковим телемодулем. Pixel 4 XL отримає батарею ємністю 3700 мА·год, тоді як 5,7-дюймовому Pixel 4 приписують елемент на 2800 мА·год. Очевидно, що обидва з коробки будуть працювати під управлінням ОС Android 10.

На закінчення - ще кілька свіжих фото смартфонів Google Pixel 4 XL в чорному і білому корпусі. Що цікаво, у білого Google Pixel 4 XL рамка теж пофарбована в чорний колір, через що з лицьової сторони розрізнити білий і чорний варіанти буде неможливо. До речі, новий помаранчевий варіант, днями помічений в мережі, теж отримає чорний ободок.