Ілюстрація REUTERS

Apple продовжує полірувати iOS 13, випускаючи один апдейт з виправленнями помилок за іншим.

Читайте такожЯблуко світитиметься: iPhone запозичить функцію у старих MacBook

Нагадаємо, фінальна версія iOS 13 вийшла 19 вересня і виявилася дуже «сирою» — містила надто багато помилок. Раніше Apple випустила дрібні оновлення iOS 13.1 та 13.1.1 з різними виправленнями знайдених помилок, а вчора вийшло чергове оновлення iOS 13.1.2, яке усуває відомі проблеми, пише itc.ua.

Відео дня

Тобто, за неповні два тижні Apple випустила три апдейти з виправленнями і висока ймовірність, що крапку ставити зарано, враховуючи скарги користувачів. Один із розробників раніше охарактеризував реліз iOS 13 «понадогидним, яких не було з часів iOS 8».

Що стосується 13.1.2, список виправлень ви можете бачити нижче.

false

Це проблема, що призводить до збоїв в роботі камери, помилка, через яку часом не включався спалах, баг, що призводить до втрати даних калібрування екрану, помилка з раптовими втратами з'єднання Bluetooth і ще кілька дрібних багів.

Одночасно було випущено оновлення iPadOS 13.1.2 для планшетів iPad, але там список виправлень скромніший. Зокрема, вирішена проблема зі смугою прогресу резервного копіювання даних і «Швидкими командами Siri», які не запускалися з розумною колонки HomePod.

Щоб завантажити оновлення, потрібно перейти в меню Налаштування> Загальні> Оновлення ПЗ.