фото Tecnolike

У мережі з'явився перший попередній огляд смартфона Google Pixel 4a, який дозволяє не тільки детально розглянути сам апарат, але й розкриває його основні характеристики.

Читайте такожНазвані смартфони, які підробляють найчастіше

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"У першу чергу, відео підтверджує попередні витоки з приводу пластикового корпусу однорідного забарвлення, роз'єм 3,5 мм для навушників і сканера відбитків пальців на тильній стороні смартфона. В лівому верхньому кутку екрану є отвір для фронтальної камери, ззаду – квадратний модуль камери з одним 12-мегапіксельним сенсором, здатним записувати відео в дозволі 4K (поки не ясно, чим він відрізняється від того, що використовується в Pixel 3a і Pixel 4)", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прототип смартфона, показаний на відео, оснащений 5,8-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2340×1080 пікселів, чіпсетом Snapdragon 730, 6 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ накопичувача. Автор ролика назвав інші характеристики майбутньої новинки, серед яких акумулятор місткістю 3080 мА-год і підтримка двох SIM-карт. Також очікується дві конфігурації оперативної пам'яті – на 4 і 6 ГБ.

"На відео можна помітити, що прототип Pixel 4a працює з квітневим патчем безпеки. Це може натякати на дату виходу смартфона, хоча Pixel 3a був представлений в травні минулого року на конференції Google I/O. Цього року конференцію скасували із-за спалаху коронавірусу, тому складно щось прогнозувати на цей рахунок", - підкреслює видання.