Бездротові навушники Sony WF-XB700 надійдуть у продаж за ціною $130 / фото Sony

Компанія Sony підготувала до випуску дві нові моделі бездротових Bluetooth-навушників: WF-XB700 і WH-CH710N. Новинки виконані в різних форм-факторах.

Читайте такожFitbit анонсувала новий фітнес-браслет вартістю $150 (відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"Бездротові навушники WF-XB700 анонсовані в рамках серії Sony Extra Bass і виконані у вигляді вставних рішень. Дизайн частково нагадує зовнішній вигляд флагманської моделі WF-1000XM3. Пристрій сертифікован0 за стандартом IPX4 і має захист від вологи та поту. Але, попри схожість дизайну, нова модель позбавлена функції активного шумопоглинання, яка доступна у флагманській версії. Для управління роботою навушників використовуються фізичні кнопки", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що сукупна тривалість автономної роботи (при зарядці від комплектного кейса) становить близько 18 годин, а час роботи без підзарядки самих навушників заявлено на рівні 9 годин. Бездротові навушники Sony WF-XB700 надійдуть у продаж за ціною 130 доларів.

"Навушники WH-CH710N є вдосконаленою модифікацією версії WH-CH700N, що вийшла в кінці 2018 року. Новинка відрізняється покращеною функцією шумопоглинання, для потреб якої доступні два мікрофони", - підкреслює видання.

Серед інших покращень згадується трохи доопрацьований дизайн. Тривалість автономної роботи не змінилася і становить ті самі 35 годин. Ціна навушників Sony WH-CH710N складає 200 доларів.