За це рішення проголосували всі члени наглядової ради / фото УНІАН, Володимир Гонтар

Наглядова рада національного поштового оператора "Укрпошта" продовжила контракт з генеральним директором компанії Ігорем Смілянським до 30 червня 2023 року.

За це рішення проголосували всі члени наглядової ради, включаючи представників Міністерства інфраструктури, повідомила прес-служба "Укрпошти".

Читайте такожКабмін дав добро на призначення керівника "Укрпошти" поза конкурсом

Відео дня

Смілянський заявив, що продовжить розпочаті в компанії реформи.

"Попереду у "Укрпошти" ще відкриття поштового банку, будівництво сучасних сортувальних центрів і повна цифровізація країни із запуском пересувних відділень у найвіддаленіші пункти. Ці завдання закладені в основу стратегії 2022-2026, яку ми презентуємо вже восени", - цитує прес-служба слова Смілянського.

На своїй сторінці в соцмережі Facebook Смілянський повідомив, що це буде останнє продовження контракту для нього.

"У мене і команди багато планів (про них напишу 1 липня) і лише два роки, щоб все встигнути, адже це мій останній термін на цій посаді. Так, останній", - написав він.

Призначення керівника поза конкурсом

16 червня 2021 року Кабінет міністрів включив посаду керівника (генерального директора) національного поштового оператора "Укрпошта" до переліку посад щодо яких не використовується порядок проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання держсектора економіки.

Довідка УНІАН. "Укрпошта" – національний поштовий оператор, що має найбільшу мережу в Україні - понад 11 тис.відділень. Генеральним директором компанії є Ігор Смілянський. Кабінет міністрів схвалив кандидатуру Ігоря Смілянського на посаду генерального директора "Укрпошти" у квітні 2016 року, з 1 липня 2016 року він вступив на посаду.