false

Мобільний оператор Київстар спільно з Intecracy Deals, компанією з розробки програмного забезпечення, представляє мобільний додаток Star.Docs для електронного документообігу: узгодження, обмін та зберігання юридично значимих електронних документів, а також їх підписання за допомогою технології Mobile ID від Київстар тепер можливо в смартфоні.

Досі сервіси для e-документообігу в Україні дозволяли працювати з цифровими документами тільки за допомогою мобільних версій вебсайтів. З додатком Star.Docs, встановленому на смартфоні або планшеті, користувач зможе переглядати файли, погоджувати, коригувати та зберігати документи, обмінюватися ними з партнерами, а також завіряти за допомогою електронного підпису Mobile ID від Київстар. Проста і чітка система в смартфоні допоможе керувати процесами обміну та обліку документів з будь-якої точки світу, де є інтернет-зв'язок.

Встановивши додаток Star.Docs на мобільний пристрій, користувач зможе:

Відео дня
  • узгоджувати та підписувати електронні документи;
  • переглядати зміст електронних документів;
  • підтверджувати запити на видалення файлів;
  • обговорювати документи в чаті;
  • зберігати та мати постійний доступ до файлів;
  • легко знаходити документи;
  • бачити, скільки документів чекають на узгодження та підписання;
  • оперативно отримувати інформацію про перелік документів в угоді.

Дизайн додатка Star.Docs простий і зрозумілий для будь-якого користувача, щоб робота з цифровими документами була легкою і зручною. У додатку можна відстежувати статус документів: підписано, вимагає узгодження, потрібен підпис, не підписаний партнером. Опція групового підписання зручна для тих випадків, коли в роботі кілька однотипних документів - підписавши або узгодивши їх в один клік користувач заощаджує свій час.

При розробці програми Star.Docs були реалізовані заходи із захисту персональних даних і самого додатку, а інформація зашифрована в онлайн-сервісі. Для гарантії від втрати даних система проводить регулярне резервне копіювання (бекап) інформації користувачів.

Нагадаємо, що з 08 жовтня 2019 року використання цифрової мобільної ідентифікації та електронного підпису, Mobile ID, включено в усі голосові тарифні плани для корпоративних і контрактних абонентів, а вартість послуги становить 0 гривень.

Завантажити мобільний додаток Star.Docs можна в Google Play Маркет та App Store.

Довідка про компанію:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26 млн абонентів. Акціонер Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, що має офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). 

Київстар понад 20 років працює в Україні та є найбільшим платником податків до бюджету на телеком-ринку, одним із найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.  

Додаткова інформація: pr@kyivstar.netwww.kyivstar.ua.