Полтавську область закрили для всіх видів транспорту / фото ДСНС

В'їзд до Полтавської області буде закритий для всіх видів транспорту з 14 години в зв'язку зі складною ситуацією на автомобільних дорогах.

Читайте такожЧерез снігопад в Україні знеструмлено 479 населених пунктів в 10 областях (відео)

Про це повідомила прес-служба підрозділу «Укравтодору» - Служби автомобільних доріг у Полтавській області на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

«У зв'язку зі складною ситуацією на автомобільних дорогах з 14:00 26 грудня в'їзд до Полтавської області закритий для всіх видів транспорту. Зараз затори ліквідовано на автомобільній дорозі Р-42 Лубни-Миргород-Опішня і Т-17-16 Хорол-Семенівка-Кременчук. Складна ситуація зберігається на М-03 Київ-Харків і на Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маруіполь», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше Полтавська область повністю обмежила рух транзитного автотранспорту територією регіону через сильний снігопад.

Керівництво області також має намір звернутися до «Укрзалізниці» з проханням надати додаткові поїзди для перевезення пасажирів.

Також через сніг було обмежено рух великовантажного і громадського транспорту в Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській і Черкаській областях.

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні. 26-27 грудня на більшій частині території країни часом сніг, місцями пориви вітру 15-20 м/с.