Поліція перекрила рух для роботи техніки автодору / ДСНС

Полтавська область повністю обмежила рух транзитного автотранспорту територією регіону через сильний снігопад.

Про це УНІАН повідомив начальник обласного управління Нацполіціі Андрій Замахін.

За його словами, з 11 години ранку середи, 26 грудня, в області повністю обмежено рух транзитного автотранспорту (пасажирський, вантажний, приватний).

Також, згідно з дорученням голови Полтавської обладміністрації Валерія Головка, органи місцевого самоврядування та голови райдержадміністрацій повинні провести з населенням роботу, закликаючи водіїв по можливості уникати поїздок приватним автотранспортом.

Керівництво області також має намір звернутися до «Укрзалізниці» з проханням надати додаткові поїзди для перевезення пасажирів.

Читайте такожВ Україні оголосили штормове попередження на 26-27 грудня

"Ускладнено рух на автодорозі М-03, між с. Красногорівка Великобагачанського р-на с. і Червоне Хорольського р-ну (затор близько 20 км), - розповів голова ДСНС Микола Чечоткін.

За словами Чечоткіна, поліція перекрила рух для роботи техніки автодору, проте періодично пропускає транспорт. Всього до робіт залучено 9 одиниць техніки та 17 чоловік, в тому числі від ДСНС 5 одиниць техніки та 10 осіб, з них 3 пересувних пункти обігріву.

"Також ускладнено рух на автодорозі Золотоноша – Кременчуг (траса Н-08) поблизу с. Липове. В заторі перебувають близько 50 автомобілів. Організовано пункт обігріву в приміщенні школи с. Святилівка (розміщено 125 осіб). Всього залучено 9 одиниць техніки та 21 чоловік, у тому числі від ДСНС 4 одиниць техніки та 14 чоловік, з них 2 пересувних пункти обігріву", - повідомив глава ДСНС Микола Чечоткін.

Як повідомляв УНІАН, раніше через сніг було обмежено рух вантажного і громадського транспорту в Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях.

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні.

26-27 грудня на більшій частині території країни часом сніг, місцями пориви вітру 15-20 м/с.