АЗК у Сопошині розташований на транспортному перетині: до українсько-польського кордону в Раві-Руській та до Червонограда, тому тут завжди чимало клієнтів. Навіть за час урочистого відкриття сюди для заправки приїхали десятки автомобілів. Відкриття комплексу зібрало не лише працівників, але й багатьох клієнтів, які залишилися, щоб подивитися на традиційний момент перерізання стрічки, послухати промовців про послуги на заправці.

Власник мережі БРСМ-Нафта, Андрій Біба зазначив, що «Це вже двадцята оновлена АЗК в Україні за час проведення реконцепту, який було розпочато в квітні місяці. До кінця року в нас є план реконструювати ще близько 10 автозаправних комплексів, та розширити мережу до 170 об’єктів».

Робота над комплексом тривала майже два місяці. Загалом на території країни сьогодні функціонує 159 комплексів мережі.

Відео дня

На Львівщині заправки «БРСМ-Нафти» з’явилися чотири роки тому. Перший автозаправний комплекс був відкритий у Сокільниках. За чотири роки мережа розширила представництво до 15 комплексів. Заправки БРСМ-Нафти є на всіх прикордонних переходах, на трасі Київ-Чоп та в самому Львові. Компанія проводитиме реконцепт і на інших заправках області. Згодом буде відкриття оновленого АЗК у селі Воля-Висоцька Жовківського району.

«На Львівщині полюбили наші комплекси, адже ми продаєм якісне пальне за доступною ціною і дуже плідно працюємо над підвищенням сервісу. За добу заправку відвідує 500-1200 клієнтів, залежно від місця її розташування», – розповідає регіональний керівник АЗК у Львівській області Ігор Третяк.

Унікальною пропозицією від БРСМ-Нафта є AdBlue, рідкий реагент, який використовують у вантажних та легкових автомобілях, що мають екологічний стандарт євро-5 та євро-6. Ця рідина нейтралізує всі шкідливі речовини пального і робить викиди в повітря безпечними. Популярною ця екологічна функція є в Європі, проте на заправці зауважують, що і тут з кожним роком все більше клієнтів використовують реагент AdBlue.

В оновленому автозаправному комплексі БРСМ-Нафта у селі Сопошин є санвузол, магазин роздрібної торгівлі, фаст-фуд, гарячі напої. Окрім якісного пального за адекватну ціну, мережа БРСМ-Нафта також відрізняється ще й продажем вина власного імпорту із Тоскани (Італія). Працівники комплексу пишаються тим, що АЗК має своїх постійних клієнтів, які приїжджають сюди ще й спеціально за вином.

«На оновлених АЗК встановлено сучасне світлодіодне обладнання, повністю змінено екстер’єр. Тут ми також збільшили кількість колонок: додали швидкісну колонку для автобусів та фур», – інформує регіональний керівник АЗК Ігор Третяк.

Відкриття заправки відбулося на свято Покрови, тому символічно, що наприкінці освяти оновленого комплексу священник подарував менеджеру ікону Покрову Святої Богородиці, яка залишиться у приміщенні АЗК як оберіг.

Упродовж двох тижнів після відкриття всі клієнти заправки матимуть можливість взяти участь у лотереї, отримати знижки на купівлю пального. Окрім цього, тут регулярно з’являються інші акції та знижки, діє програма лояльності.

Довідка:

Мережа автозаправних комплексів БРСМ-Нафта була заснована в 1992 році. Сьогодні - це 159 сучасних АЗК розташованих по всій території України. Засновником і власником ТМ «БРСМ-Нафта» є український підприємець - Андрій Біба.