Мережа БРСМ-Нафта запустила ще один автозаправний комплекс на Львівщині в новому форматі.

АЗК у Сопошині розташований на транспортному перетині: до українсько-польського кордону в Раві-Руській та до Червонограда, тому тут завжди чимало клієнтів. Навіть за час урочистого відкриття сюди для заправки приїхали десятки автомобілів. Відкриття комплексу зібрало не лише працівників, але й багатьох клієнтів, які залишилися, щоб подивитися на традиційний момент перерізання стрічки, послухати промовців про послуги на заправці.

Власник мережі БРСМ-Нафта, Андрій Біба зазначив, що «Це вже двадцята оновлена АЗК в Україні за час проведення реконцепту, який було розпочато в квітні місяці. До кінця року в нас є план реконструювати ще близько 10 автозаправних комплексів, та розширити мережу до 170 об’єктів».

Мережа БРСМ-Нафта запустила ще один автозаправний комплекс на Львівщині в новому форматі.

Робота над комплексом тривала майже два місяці. Загалом на території країни сьогодні функціонує 159 комплексів мережі.

Відео дня

На Львівщині заправки «БРСМ-Нафти» з’явилися чотири роки тому. Перший автозаправний комплекс був відкритий у Сокільниках. За чотири роки мережа розширила представництво до 15 комплексів. Заправки БРСМ-Нафти є на всіх прикордонних переходах, на трасі Київ-Чоп та в самому Львові. Компанія проводитиме реконцепт і на інших заправках області. Згодом буде відкриття оновленого АЗК у селі Воля-Висоцька Жовківського району.

«На Львівщині полюбили наші комплекси, адже ми продаєм якісне пальне за доступною ціною і дуже плідно працюємо над підвищенням сервісу. За добу заправку відвідує 500-1200 клієнтів, залежно від місця її розташування», – розповідає регіональний керівник АЗК у Львівській області Ігор Третяк.

Унікальною пропозицією від БРСМ-Нафта є AdBlue, рідкий реагент, який використовують у вантажних та легкових автомобілях, що мають екологічний стандарт євро-5 та євро-6. Ця рідина нейтралізує всі шкідливі речовини пального і робить викиди в повітря безпечними. Популярною ця екологічна функція є в Європі, проте на заправці зауважують, що і тут з кожним роком все більше клієнтів використовують реагент AdBlue.

Мережа БРСМ-Нафта запустила ще один автозаправний комплекс на Львівщині в новому форматі.

В оновленому автозаправному комплексі БРСМ-Нафта у селі Сопошин є санвузол, магазин роздрібної торгівлі, фаст-фуд, гарячі напої. Окрім якісного пального за адекватну ціну, мережа БРСМ-Нафта також відрізняється ще й продажем вина власного імпорту із Тоскани (Італія). Працівники комплексу пишаються тим, що АЗК має своїх постійних клієнтів, які приїжджають сюди ще й спеціально за вином.

«На оновлених АЗК встановлено сучасне світлодіодне обладнання, повністю змінено екстер’єр. Тут ми також збільшили кількість колонок: додали швидкісну колонку для автобусів та фур», – інформує регіональний керівник АЗК Ігор Третяк.

Відкриття заправки відбулося на свято Покрови, тому символічно, що наприкінці освяти оновленого комплексу священник подарував менеджеру ікону Покрову Святої Богородиці, яка залишиться у приміщенні АЗК як оберіг.

Упродовж двох тижнів після відкриття всі клієнти заправки матимуть можливість взяти участь у лотереї, отримати знижки на купівлю пального. Окрім цього, тут регулярно з’являються інші акції та знижки, діє програма лояльності.

Довідка:

Мережа автозаправних комплексів БРСМ-Нафта була заснована в 1992 році. Сьогодні - це 159 сучасних АЗК розташованих по всій території України. Засновником і власником ТМ «БРСМ-Нафта» є український підприємець - Андрій Біба.