Зимовий дизель уже на всіх 403 АЗК ОККО

З 15 листопада вже на всіх 403 АЗК мережі ОККО водіям пропонують виключно зимовий дизель, який не замерзає при температурі до -20 °С.  

Для авто з дизельними двигунами заправка зимовим видом пального є необхідною умовою експлуатації при мінусових температурах, аби уникнути однієї з найбільших сезонних проблем – парафінізації пального у паливній системі. Саме тому у зимовий період мережа ОККО пропонує своїм клієнтам дизельне пальне Pulls Diesel та ДП Євро, призначене для використання при температурі повітря до -20°С.

Нагадаємо також, що кожен клієнт, який заправляється брендовим пальним Pulls Diesel, долучається до спільної ініціативи "ОКО ЗА ОКО 2. Озброїмо ТрО до зубів" мережі і фонду "Повернись живим". Адже з кожного заправленого літра компанія перераховує 1 гривню на зброю для сил територіальної оборони.

Відео дня

Загалом ініціатива передбачає закупівлю та передачу 200 крупнокаліберних кулеметів, 300 мінометів та 100 автоматичних гранатометів загальною вартістю 400 мільйонів гривень. Ініціатива ще триває, а бригадам ТрО вже було передано повний комплект кулеметів та 53 міномети. Станом на сьогодні вже акумульовано 95% від необхідної суми.