Петро Порошенко і Володимир Зеленський / REUTERS

Новий президент України матиме сильну опозицію.

Про це чинний глава держави, кандидат у президенти Петро Порошенко під час виступу у прес-центрі свого передвиборчого штабу.

Порошенко заявив: "Новий президент буде мати сильну опозицію. Дуже сильну".

Відео дня

За його словами, він особисто і вся його команда "готові підставити плече президенту у його рішеннях, які відповідатимуть національним інтересам України і наближатимуть нас до ЄС і НАТО".

Як сказав Порошенко, "між офіційним оголошенням результатів виборів та інавгурацією я готовий без жодних обмежень витрачати будь-який час для того, щоб допомогти новому президенту увійти в курс справ".

Читайте такожПорошенко визнав поразку на виборах президента і готовий привітати Зеленського

За словами Порошенка, він "готовий передати всю мережу міжнародної підтримки України".

Як зауважив президент, його команда буде протидіяти "планам Кремля сформувати лояльну для себе більшість під час парламентських виборів". "І це ще одна причина, чому я маю залишитися в політиці", - наголосив Порошенко.

Як повідомляв УНІАН, за даними всеукраїнського екзит-полу, проведеного на замовлення програми ТСН на телеканалі "1+1", за Зеленського проголосували 72,7%, за чинного главу держави Петра Порошенка - 27,3%.

За результатами Національного екзит-полу 2019, станом на 18.00 за кандидата в президенти Володимира Зеленського проголосували - 73,2%, за чинного главу держави Петра Порошенка - 25,3% виборців.