Як все встигнути до Нового року-поради / depositphotos.com

Марафон підготовки до новорічних свят - завдання не для людей зі слабкими нервами, адже крім робочих питань, яких до кінця року накопичується маса, потрібно визначитися з тим, як відзначати свято.

Якщо ви боїтеся, що нічого не встигнете, а то і що-небудь забудете - зберігайте собі наші рекомендації.

Раніше ми складали загальний перелік з 11 речей, які потрібно зробити до Нового року.

Відео дня

Коли ставити ялинку 2022 і що зробити в квартирі

Передноворічні поради / depositphotos.com

Прикрасьте будинок і визначитеся з декором столу

Незважаючи на те, що далеко не всі регіони України можуть похвалитися сніговою погодою, створити новорічний настрій можна і без цього. Раніше ми розповідали, коли ставити ялинку в 2022 році,  як прикрасити ялинку за знаком Зодіаку і говорили про те, що не можна вішати на ялинку.

Додатково УНІАН склав добірку, в якій ви можете підглянути декор новорічної ялинки у фотографіях. 

Святкове оформлення столу - теж досить істотна частина підготовки до свята. У своїй попередній статті ми детально обговорювали цю тему і розповідали, яким повинен бути новорічний стіл 2022.

Продумайте новорічне меню

Астрологи кажуть, що Новий рік 2022 пройде під знаком Водяного Блакитного (Чорного) Тигра - тварини, яка відрізняється зухвалою вдачею. Тому важливо складати новорічне меню з урахуванням побажань хижака. УНІАН порадився з дієтологами і детально розповів, які закуски на Новий рік 2022 можна приготувати за 15 хвилин, а також склав топ-5 страв на Новий рік у вигляді Тигра.

Для тих, хто вважає, що Новий рік без традицій - не свято, ми пропонуємо рецепти знайомих салатів, які з року в рік не набридають українцям:

Переходьте за посиланням і дізнавайтеся, які три страви на Новий рік смачніше на наступний день - хто знає, може бути, серед них є ваші улюблені. Крім того, за допомогою наших порад ви дізнаєтеся, як засолити скумбрію або будь-яку іншу рибу до свята, а також розберетеся, як вибрати червону ікру для бутербродів.

Зробіть генеральне прибирання

Одне з найбільш важливих завдань, яке потрібно виконати до Нового року - це привести квартиру в порядок. Помийте підлогу, пропилососьте килими, позбудьтеся від старого мотлоху. Особливу увагу приділіть кухні - це, зазвичай, те саме місце в будинку, яке потребує постійного прибирання.

Нещодавно УНІАН розповідав, як позбутися від харчової молі у крупах і як відіпрати кухонні рушники. Також ми зрозуміли, як відмити духовку від жиру і гарі. Якщо ви вже встигли купити і поставити живу ялинку, але втомилися прибирати голки - читайте лайфхак, що робити, щоб ялинка не обсипалася.

Як встигнути все до Нового року - зовнішні приготування

Підготовка до Нового року-поради УНІАН / depositphotos.com

Запишіться на манікюр і виберіть сукню

Астрологи натякають, що Новий рік 2022 пройде під заступництвом тварини, яка може як допомогти, так і нашкодити. Саме тому важливо складати святковий образ відповідно до всіх правил.

Читайте такожЯкий колір принесе удачу і багатство знакам Зодіаку в Новий рік 2022Раніше ми розповідали, який манікюр по знаку Зодіака буде найбільш вдалим і ділилися відомостями про те, який манікюр 2022 вважається наймоднішим. 

Вибір сукні - теж досить відповідальне завдання, тому, вирушаючи в магазин або гортаючи сторінки в соціальних мережах, враховуйте прогнози зірок. Визначитися з нарядом вам допоможе наша стаття, де ми детально говорили, у чому зустрічати Новий рік знакам Зодіаку

Якщо вас чекає новорічний корпоратив або тематична вечірка - подивіться, які новорічні образи зірок можна приміряти на себе.

Вирішіть, якими будуть макіяж і зачіска

Читайте такожЯк зустрічати 2022 рік: 5 секретів вдалого свята за знаком ЗодіакуЗовнішній образ - це не тільки нігті і одяг, але ще і обличчя. Кожній дівчині хочеться бути чарівною, коли куранти проб'ють 12 разів і загадати бажання у всій красі. УНІАН пропонує кілька варіантів, з яких ви зможете вибрати ідеальний макіяж на Новий рік 2022, відповідний вашому образу.

Зачіска на Новий рік теж важлива, її краще робити, грунтуючись на тому, що підходить саме вам, а не просто красиво виглядає на картинці. Так що, беріть на замітку поради стилістів і сміливо готуйтеся до святкової ночі.

Купуйте подарунки

Ми знаємо, що питання вибору презенту на будь-яке свято - та ще пригода. Гроші на Новий рік не всі вважають доречним дарувати, а що саме купити близькій людині - незрозуміло. УНІАН поспішає на допомогу і розповідає, що подарувати на Новий рік знакам Зодіаку. Більше того, ми навіть складали перелік того, що не можна дарувати на Новий рік - ознайомтеся, щоб не потрапити в халепу. 

Вам також сподобаються наші статті, якщо ви не знаєте, що подарувати батькам. Для тих, хто страждає від мук вибору і не знає, як вибрати подарунок хлопцеві або що подарувати дівчині, у нас теж є оригінальні ідеї.

Складіть програму вечірки

Веселощі - невід'ємна частина будь-якого торжества, тому ми не рекомендуємо забувати про цю складову. Новорічний стіл, красива ялинка і спроби переконати кота в тому, що її необов'язково постійно обрушувати на підлогу - це ще далеко не все.

Незалежно від того, де і як ви будете відзначати Новий рік, розважальні заходи необхідні. Ви можете подивитися різдвяні фільми або мультики про Новий рік.

Цікава і містична нотка свята - ворожіння на Новий рік, зазвичай, виявляються правдивими. Тільки уважно вивчіть новорічні прикмети і традиції, щоб випадково не порушити яку-небудь заборону.

Читайте також: