Львів. 29 грудня. УНІАН. На Львівщині водій автобуса «ПАЗ-3205», який слідував за маршрутом «Самбір-Старява», заїжджаючи на автостанцію для посадки-висадки пасажирів, при об’їзді іншого маршрутного автобуса «БАЗ» (маршрут «Львів-Нижинковичі»),  скоїв наїзд на водія вказаного автобуса.

Як повідомили УНІАН у прес-службі  управління ДАІ у Львівській області, 28 грудня, о 15.10, у місті Мостиська на автобусній автостоянці на вулиці  Гайдамацькій, 1 водій автобуса «ПАЗ-3205» (маршрут «Самбір-Старява»), 46-річний житель села Воютичі Самбірського району скоїв ДТП.

Водій вищевказаного автобуса, заїжджаючи на автостанцію для посадки-висадки пасажирів, при об’їзді іншого маршрутного автобуса «БАЗ» (маршрут «Львів-Нижинковичі»), не дотримався безпечного інтервалу та скоїв наїзд на водія вказаного автобуса, 28-річного жителя смт. Шкло Яворівського району.

Відео дня

Унаслідок наїзду автобуса водій «БАЗу» отримав тілесні ушкодження (відкритий перелом лівого передпліччя, вивих ліктьового суглобу лівої руки, перелом головки ліктьової кістки) та був госпіталізований у Мостиську клінічну центральну районну лікарню.

За фактом ДТП триває перевірка.