Одеську область замело снігом / фото: ДСНС Одеської області

В Одеській області через негоду ускладнено перетин українсько-молдавського кордону.

Як повідомив УНІАН начальник прес-служби Ізмаїльського прикордонного загону Ігор Перегняк, внаслідок негоди на українсько-молдавському кордоні ускладнилася робота низки пунктів пропуску для автомобільного сполучення.

Як уточнив Перегняк, ускладнена робота пунктів на ділянці відповідальності Ізмаїльського загону.

Відео дня

Читайте такожОдеситів закликали обмежити пересування містом і не користуватися власним транспортом через ускладнення погоди

Зокрема, в Болградському районі Одеської області у зв'язку зі сніговими заметами неможливо проїхати по дорозі, що веде до пунктів пропуску «Нові Трояни» і «Залізничне».

Крім того, в пункті пропуску «Табаки» призупинено пропуск у зв'язку з аварією на ЛЕП - автотранспорт перенаправляється через пункт пропуску «Виноградівка».

«Дорога між українським пунктом пропуску «Виноградівка» і молдавським «Вулканешти» має значний сніговий покрив. Прикордонниками вже надано допомогу трьом легковим автомобілям, які застрягли в заметах між цими пунктами пропуску», - повідомив Перегняк.

За його словами, керівництво відділу прикордонної служби «Болград» звернулося до органів місцевої влади з проханням розчистити дороги міжнародного значення.

Також у Ренійському районі Одеської області в міжнародному пункті пропуску «Рені» зараз не здійснюються пропускні операції з аналогічної причини - через аварію на ЛЕП. Автотранспорт перенаправляється через міждержавний пункт пропуску «Долинське».

Прикордонники просять громадян до нормалізації погодних умов утриматися від поїздок до Молдови.

Як повідомляв УНІАН, Служба автомобільних доріг Одеської області обмежила рух вантажівок на трасі М-15 Одеса-Рені (на Бухарест), км 11 + 700-км 306 + 149.