Наприкінці тижня в Україні трохи похолоднішає / фото Timberra/Pixabay

На вихідних в Україні очікується деяка зміна погоди. Загалом буде тепло, але наприкінці тижня температура трохи знизиться й в окремих областях пройдуть дощі. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

2 березня, за її словами, в Україні без опадів, лише в Карпатах місцями невеликий дощ. Протягом дня буде +7...+12, а на заході +12...+16 градусів.

"3 березня трохи похолодає: вдень очікується +4...+9, на заході до +7...+13 градусів. Дощі ймовірні у західних областях, на решті території України в неділю - без опадів", - повідомила Наталка Діденко.

Вітер в Україні на вихідних буде із південного сходу. "В східних областях можливі сильні пориви до 15-20 метрів за секунду", - застерегла експерт з погоди.

Погода у Києві - прогноз синоптика

У Києві в суботу та неділю переважатиме суха погода. За даними Наталки Діденко, 2 березня у столиці очікується вдень близько +9 градусів, а ось у неділю похолоднішає до +5...+6 градусів.

Погода у березні

Синоптик Ігор Кібальчич прогнозує, що березень 2024 в Україні буде теплим та спокійним з достньою кількістю сонця. У другій половині місяця опадів в Україні побільшає, але сумарно за місяць їх випаде у межах норми, лише у західних областях місцями вище за норму на 15-30%.

Вас також можуть зацікавити новини: