Поліція прокоментувала інформацію зі ЗМІ / фото УНІАН

Поліція перевіряє версію про причетність чоловіка, знайденого вбитим у лісі на Житомирщині, до виборчих баталій.

Про це повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.

Читайте такожПашинський та кандидат від "Слуги народу" програли на скандальному окрузі зі спецназом

Відео дня

26 липня до поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про виявлення у лісі, неподалік автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Липляни Малинського району, тіла чоловіка, присипаного землею. За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

27 липня правоохоронці встановили, що загиблий 23-річний житель м. Коростень, якого наприкінці червня було оголошено у розшук як безвісно зниклого.

У поліції зазначили, що чоловік був підозрюваним у вбивстві іншого коростенця, що сталося в березні 2018 року в одному з розважальних закладів міста під час конфлікту з кількома чоловіками.

Також, за інформацією правоохоронців, знайдений у лісі чоловік був причетним до одного із злочинних угрупувань. «Нині у рамках досудового розслідування перевіряється низка версій щодо його вбивства, зокрема, озвучені у засобах масової інформації про його причетність до виборчих баталій. Він був фігурантом одного з кримінальних проваджень, що стосувалося порушень виборчого законодавства. А також перевіряється версія про причетність до кримінальних розбірок», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 26 липня у Малинському районі Житомирщини, у лісі, було знайдено тіло чоловіка, присипане піском. У поліції зазначили, що особу чоловіка встановлено.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook юрист, колишній перший заступник глави Адміністрації президента України Андрій Портнов, загиблий брав участь у виборах на 64-му виборчому окрузі. «Хлопець, який на парламентських виборах боровся з Пашинським, знайдений мертвим», - зазначив Портнов.

У свою чергу на своїй сторінці в Facebook народний депутат Сергій Пашинський написав, що не має жодного стосунку до вбивства.