Звіробій прокоментувала дані слідства / фото facebook.com/marusyazvirobiy1

Волонтерка Маруся Звіробій (Олена Біленька) прокоментувала можливість викрадення її дітей фігурантами у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Відповідний коментар вона дала «5 каналу».

Читайте такожПідозрювана у вбивстві Шеремета обговорювала обстріл Києва "Градами"

Відео дня

«Я тільки «Пуму» впізнала. Знаю її з 2014-го року. І характер її знаю. Мені не сподобалось, коли сказали, що вона «лідер». Нагиркала на чоловіка, і це означає, що вона винна? Це маячня якась. Характер – це не показник. Якщо я попереджаю президента, що його можуть підірвати, це ще не означає, що я його хочу підірвати, але мені це «ліплять». Після цього звідки в мене може бути довіра до правоохоронців, їх методів і експертиз? Тому я не дуже довіряю всьому, що я побачила і почула», - заявила вона.

«Коли дівчата моїх дітей обговорювали… Ну, добре придумали... Я ж можу дізнатися, міліціонери в нас теж свої люди. А може, й підробили, я ж не знаю. Нехай розбираються адвокати, поліція. Я зі своїми буду розбиратися, дівчата – зі своїми. Але навіть, якщо цю «Лісу» посадять, я до неї на суд теж прийду її витягувати. Що зробиш? Єдність – вона така», - додала ветеран АТО.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 12 грудня, у поліції заявили, що фігурантка справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Юлія Кузьменко розглядала можливість викрадення дітей волонтерки Марусі Звіробій як «сакральної жертви». Як підтвердження цього поліція оприлюднила на брифінгу розмову Кузьменко. За даними слідства, Кузьменко займалась пошуком особи, «сакральної жертви», вбивство якої допоможе дестабілізувати ситуацію в країні. В одній зі своїх розмов, які поліцією оприлюднено на брифінгу, Кузьменко обговорювала вчинення цих протиправних дій.

Згідно з оприлюдненою розмовою, жінки розмовляють про те, що цю роль на себе «змогла б взяти» Звіробій або народний депутат Софія Федина, зокрема розглядалась можливість не вбивства, а викрадення дітей Звіробій.

На думку Кузьменко, Звіробій ідеально підійшла б на цю роль, бо вміє «гарно говорити» та має «гарний послужний список» і викликала б у суспільстві значний резонанс та підтримку, йшлося у розмові, оприлюдненій на брифінгу.