Рада збереться на позачергове засідання / фото УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявляє, що спілкувався з президентом Володимиром Зеленським з приводу питань, які винесені на позачергове засідання парламенту.

Як передає кореспондент УНІАН, про це спікер сказав у коментарі журналістам.

Читайте такожАрахамія підтвердив, що Рада збирається заради розгляду кадрових змін в уряді

Відео дня

На запитання, чи він спілкувався з президентом з приводу позачергового засідання, Разумков відповів: «Так, я спілкувався з президентом».

Він зазначив, що необхідність позачергового засідання пов’язана з тим, що питання, які запропоновані на розгляд парламенту, «дійсно важливі і актуальні».

Він нагадав, що парламент розглядає законопроект про ринок землі і не може розглядати інші питання, доки не буде проголосований цей законопроект. За його словами, у зв’язку з цим і виникла необхідність розглянути на позачерговому засіданні «деякі важливі законопроекти і теми, які сьогодні є на порядку денному суспільства, тому президент і запропонував їх розглянути в середу».

Разумков так і не уточнив, про що саме йтиметься під час розгляду питання про Кабінет міністрів, а лише зазначив, що говоритиметься про діяльність уряду, куди будуть запрошені всі члени Кабміну.

Він сказав, що на 99% переконаний, що члени уряду прийдуть на засідання парламенту.

Як повідомляв УНІАН, голова Верховної Ради Дмитро Разумков скликав позачергове пленарне засідання парламенту на середу, 4 березня, на 16:00. На сайті Ради оприлюднено порядок денний позачергового пленарного засідання парламенту.