Спікер розповів про підготовку до засідання парламенту / УНІАН

Позачергове засідання Верховної Ради України буде проведено незабаром, як тільки будуть готові всі законопроекти, що необхідно ухвалити для протидії поширенню коронавірусу.

Про це голова ВР Дмитро Разумков сказав в коментарі телеканалу «Рада» після наради за участю прем’єр-міністра України, представників уряду, керівництва парламенту, фракцій.

Разумков зазначив, що на нараді «не було політики, а є розуміння відповідальності парламенту перед тими викликами, які стоять сьогодні перед всією країною, на жаль, не лише країною, але й усім світом».

Відео дня

«Ми починаємо працювати, більш ретельно готуючись до позачергового засідання ВР. Воно відбудеться незабаром, як тільки будуть готові всі законопроекти, які необхідно буде розглянути на позачерговому засіданні, пов'язані з боротьбою та протидією коронавірусу», - заявив голова парламенту.

Читайте такожПозачергове засідання Ради перенесено – джерела

На запитання, чи обговорювалися умови щодо місця проведення засідання, бо депутати бояться збиратися в сесійній залі, Разумков відповів: «Я впевнений, що це відбудеться нормально. Ми підготуємось, в нас є декілька варіантів проведення такого засідання».

Він зазначив, що серед цих варіантів можливим є і проведення позачергового засідання на стадіоні.

Голова ВР також заявив, що буде створено Антикризовий штаб на чолі з прем’єр-міністром.

Як повідомляв УНІАН, раніше про можливість засідання парламенту на відкритому майданчику, у тому числі - стадіоні, заявили у "Слузі народу".

Читайте також: