Голова Донецької обласної партійної організації "Єдиний Центр" Андрій АМБРОСЬОНОК готовий щомісячно вносити по 50 тис. грн. для підтримки партії.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив сьогодні на прес-конференції в Донецьку після того, як на партійних зборах його обрали головою.

"Віктор ТОПОЛОВ (народний депутат, член президії "Єдиного Центру" – УНІАН) може заплатити 50 тис. грн. членських внесків. Ми не будемо його перестрибувати, і я, як член партії, повірте, готовий не менше щомісяця вносити", - сказав А. АМБРОСЬОНОК, підкресливши: "Я вважаю, що це нормально для досить забезпеченої людини".

Відео дня

В той же час, А. АМБРОСЬОНОК зазначив, що повністю підтримує позицію у тому, що "партія повинна існувати не від однієї якоїсь конкретної людини, а на членські внески". "Моє завдання зробити так, щоб люди дійсно хотіли платити членські внески, і ми б тут сформували таку партію, яка житиме, - пояснив він. - Я зі свого боку готовий вносити достатньо серйозну суму тому, що розумію, що партії підтримка потрібна".

Присутній на прес-конференції народний депутат України, член політради "Єдиного Центру" Михайло ПОЛЯНЧИЧ узагальнив: "Не секрет, що партія без фінансів – це не партія, а так, аматорський варіант. Якщо по-серйозному думати, треба фінансувати". Він повідомив, що "в партії є і буде досить багато впливових людей, які все зроблять для того, аби партія фінансувалася посильно".

Крім того, М. ПОЛЯНЧИЧ підкреслив, що Донецькій області "надаватиметься дуже серйозна і фінансова, і інтелектуальна підтримка". "Ми хочемо, щоб тут була ця партія однією з найвпливовіших, і так буде, я вам гарантую", - підсумував депутат, зазначивши, що "для Донецька інвестор буде серйозний, зарубіжних не буде".