Президент України Віктор ЮЩЕНКО і прем’єр-міністр Юлія ТИМОШЕНКО привітали працівників рибного господарства із професійним святом – Днем рибалки.

“Ваша щоденна наполеглива праця є запорукою того, щоб потреби українців дедалі повніше забезпечувалися такою важливою харчовою продукцією, як риба та приготовлені з неї страви. Водночас на вас покладено відповідальне завдання зі збереження водних живих ресурсів країни та їх дбайливого відтворення”, - зазначається у привітанні глави держави, розміщеному на його офіційному сайті.

В.ЮЩЕНКО висловив упевненість, працівники рибного господарства докладуть усіх зусиль задля зміцнення економіки держави та задоволення попиту споживачів.

Відео дня

Президент побажав їх міцного здоров`я, щастя, добробуту та рибацької удачі.

У свою чергу, Ю.ТИМОШЕНКО пообіцяла працівникам рибного господарства вжити заходів для розвитку галузі.

“Пам‘ятаєте, колись в Радянському Союзі був обов‘язковий рибний день. Так і я хочу ввести в меню роботи високопосадовців щось подібне. Тобто, буду в обов‘язковому порядку питати в них в цей день про те, що вони роблять для розвитку рибного господарства, для людей, які, як і можновладці, теж хочуть мати у своєму раціоні червону рибу та ікру. Робитиму сама все необхідне для розвитку цієї галузі і питатиму з міністрів про те, як вони створюють Вам гідні мови праці, дають достойну зарплату та впевненість у майбутньому”, - зазначила прем’єр.

Вона також побажала працівникам рибного господарства щастя, здоров’я і справжнього прориву у розвитку галузі.